Aanpassingen omwille van Corona COVID-19

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Het zat er eigenlijk wat aan te komen …
Nadat we de geplande 80-20-viering van mei naar september verplaatsten, zijn we genoodzaakt om het langverwachte optreden opnieuw uit te stellen.
We kunnen namelijk de social distancing van onze leden op het podium niet garanderen. Ook de beperkte capaciteit voor het publiek (maximum 200 personen) en social distancing voor, tijdens en na het optreden, alsook de huidige situatie i.v.m. het COVID-19 virus zorgen voor onzekerheid. Als bestuur nemen we zelf de verantwoordelijkheid in functie van de veiligheid van u en onze leden.

We hebben de moeilijke beslissing genomen om te kiezen voor enige zekerheid en het optreden te laten doorgaan op 15 en 16 oktober 2021.  Inschrijvingen hiervoor zullen we begin 2021 opstarten.

Geen nood, jullie hoeven ons niet tot dan te missen.  We voorzien om in de loop van volgend werkjaar ‘20-’21 één of andere activiteit op te zetten waarin we jullie toch kunnen tonen met wat onze leden allemaal bezig zijn.  Uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden en maatregelen die dan van toepassing zijn.  Ook het jaarlijkse Vredon-restaurant zal er waarschijnlijk iets anders uit zien. Meer hierover bij de start van het nieuwe werkjaar in september.

We hopen op jullie begrip voor deze moeilijke situatie en blijven rekenen op jullie steun in deze uitzonderlijke tijden. We geven niet op en blijven organiseren wat mogelijk is. Hou het veilig!

Met vriendelijk groeten,

Het Vredon-Bestuur


 

Beste Vredon leden, vrienden en ouders,

Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de meest recente wijzigingen in onze werking met betrekking tot het Corona COVID-19 virus.
Kom dus regelmatig kijken voor updates!

1.OPTREDEN VREDON 80-20 CC DE WERF
Het optreden 80-20 staat nog steeds gepland op 18 en 19 september.
In samenwerking met CC De Werf worden alle mogelijkheden onderzocht.
De beslissing zal gebeuren op 1 juli 2020. Indien grotere evenementen toegelaten zijn in september bekijken we om alles te laten doorgaan.
De reservaties worden dus na de beslissingen van 1 juli opnieuw gestart via onze
site.  Een aangepaste uitnodiging volgt later.

2.REPETITIES
Goed nieuws voor ALLE groepen !
De repetitietijden voor deze week blijven nog identiek aan de vorige week voor B, C1 en C2.
Vanaf volgende week zullen de repetities doorgaan op de normale uren in de turnzalen voor A1, A2, B, C1, C2 groepen. Mondmaskers zijn uiteraard toegelaten maar niet verplicht.
De groep A3 is nog niet toegelaten wegens teveel personen. De A3 groep zal starten vanaf de nieuwe versoepeling die meer personen toelaat.
Nieuwe updates vinden jullie hier : Repetities

3.DWORP
De inschrijvingen werden inmiddels afgesloten.
Het werkweekend in Dworp zal doorgaan zoals voorzien, we wachten nog op de nodige regels die ter plaatse van toepassing zullen zijn.
Praktische afspraken vind je op deze link.

4.TOURNEE Vecmont
Deze activiteit is volzet.
Omwille van de recente regels kunnen we helaas de aantallen niet uitbreiden. Meerdere leden staan op de wachtlijst om deel te nemen, dit zal niet kunnen.
Ter plaatse is het niet toegelaten om extra bedden bij te plaatsen omwille van social distance regels. Het is ook niet toegelaten om de groep te bezoeken in Vecmont.
Vredon zal de nodige verplichtingen zorgvuldig naleven, om eventuele extra verplaatsingen of nodige terugkeer te voorzien worden extra wagens voorzien.
Wie zijn deelname nog niet betaald heeft vragen we dit zo snel mogelijk in orde te brengen! (*)
Meest recente info voor ons tournee alternatief vind je hier.

5.JONGEREN UITSTAP 17-21 AUGUSTUS
De inschrijvingen werden inmiddels afgesloten.
Wie zijn deelname nog niet betaald heeft vragen we dit zo snel mogelijk in orde te brengen! (*)
Alle details in onze rubriek “
Nevenactiviteiten > jongerenuitstap

6.OPTREDENS
Alle geplande stoeten en optredens vind je in deze planning.


Dit alles onder voorbehoud en verdere communicatie
Het bestuur komt regelmatig virtueel samen om alles verder te evalueren en we houden jullie op de hoogte via de gebruikelijk kanalen (Mail, Vredonpost en Facebook)

Blijf bewegen, gezondheid primeert ! 
Indien er vragen zijn kan u steeds contact opnemen met iemand van het bestuur.
(
https://post.vredon.be/index.php/informatie/algemeen/6-dagelijkse-leiding)

De meest recente info is ook steeds beschikbaar op onze Vredonpost site :
https://post.vredon.be/

Namens het Bestuur
Kris, Dirk, Linda, Herman en Patrice

(*) Indien gedwongen afgelastingen van toepassing zijn door overmacht zullen de reservaties kosteloos geannuleerd worden. Vredon volgt hiervoor de regionale en nationale maatregelen die kunnen ingeroepen worden. De actuele informatie zal verspreid worden via onze sociale media, Email, website en facebook.