VREDON ZKT. TALENT (M/V) (2022-2023)

 

 

Communicatie

We proberen binnen Vredon zo weinig mogelijk papier te laten circuleren.  Vandaar dat het gros van de communicatie via digitale weg zal gebeuren.

Algemeen hebben we deze Vredonpost site reeds lang geleden opgestart.  Hier vinden jullie alle info i.v.m de dagdagelijkse werking van de groep.

Verder maken we ook gebruik van email, al dan niet met attachments. Zorg er dus voor dat je geen mails van ons mist omwille van SPAM settings !

Voor dringende zaken en herinneringen van belangrijke meldingen gebruiken we ook gesloten facebook groepen.  Dit is vooral voor C, V4 en T.  Om je te laten inschrijven kan je best contact opnemen met contact@vredon-inside.be

Nieuw sinds september '22: bij dat start van het nieuwe werkjaar lanceren we onze nieuw app: TAPP
Meer info hierover tijdens de repetities.

Neem gerust ook even een kijkje op www.vredon.be en onze facebook pagina's !

Tijdens repetities

Ouders die tijdens de repetities in het VTI willen wachten op hun kindje(s) kunnen steeds terecht in 'tklupken.  Het is er gezelliger dan in de auto met draaiende motor, het is er droger dan in de regen én je kan er iets drinken waardoor je ook nog eens onze kas spijst.  De opbrengst gaat integraal naar de werking van de groep.
Leden die tijdens de repetities even pauze hebben, kunnen ook steeds in 'tklupken even "bekomen".  Je hoeft je natuurlijk niet verplicht te voelen om iets te consumeren maar denk er aan dat er geen drankjes toegelaten zijn in de turnzalen. Jullie kunnen er ook je gebruikersnaam en paswoord op onze vredon-inside laten instellen en je persoonlijk gegevens controleren (zie ook artikel Vredon-Inside). Vraag gewoon even naar Yorick of Patrice.
Gelieve GEEN gebruik te maken van de nooduitgangen in de turnzalen.  Deze deuren zijn omwille van hun functie makkelijk te openen, maar mogen absoluut niet als gewone in- of uitgang gebruikt worden.  De directie van het VTI ziet hier uiteraard streng op toe.

Kledij voor de repetities van de vendeliers

Wij vragen met aandrang dat alle leden van de V1, V2 en V3 zorgen voor aangepaste oefenkledij (bij voorkeur een training of loshangende kledij), maar zeker GEEN JEANSBROEK.
Schoenen zijn verboden in de turnzalen, kies voor turnpantoffels of sportschoenen.

BELANGIJK: op vraag van het VTI is het niet meer toegelaten om met donkere zolen de turnzaal te betreden.  Gelieve hier rekening mee te houden.

Even uw aandacht

-Het is niet toegelaten om dranken te verbruiken in de zalen of op de speelplaats. Iedereen kan hiervoor terecht in “tklupken”.
-Wie graag eens “tklupken” wil openhouden op woensdag of vrijdag tijdens de repetitietijden kan steeds contact nemen met iemand van de dagelijkse leiding. (in 'tklupken of info@vredon.be )
-Wie nog invulformulieren heeft m.b.t. korting van de mutualiteit kan terecht in “tklupken” bij Kris. Deze formulieren kunt u via het internet opzoeken en afdrukken. (Graag zoveel mogelijk info op voorhand invullen AUB)

BELANGRIJK: Wegens verbouwingswerken is 'tklupken tijdelijk gesloten 

Vredon-Inside

Beste leden
Iedereen heeft een gebruikersnaam en wachtwoord voor onze ledensite “VredonInside”.(http://www.vredon-inside.be)
Via deze site kan je steeds je persoonsgegevens zoals mailadres, telefoonnummer, etc. nakijken.
Als iedereen hier even tijd voor vrij maakt zijn we zeker van een correct contactenbestand en ontvang je al het nieuws van onze groep. Indien er een aanpassing nodig is, mag je dit doorgeven via contact@vredon-inside.be.
Verder kan je er ook steeds je gepersonaliseerde Vredonkalender met alle activiteiten bekijken.
Mocht je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben of ben je je aanmeld-gegevens verloren stuur dan gerust een mailtje naar support@vredon-inside.be.

Warme oproep aan actieve ouders

Binnen Vredon zorgen verschillende werkgroepen achter de schermen voor het organiseren van de dagelijkse werking en de vele neven-activiteiten.

Het zou fijn zijn mocht jij, met je talenten, hiervan deel willen uitmaken, geheel vrijblijvend en zoals het jou best past in je agenda.

Aan welke hulp denken we dan zoal :
Ø  Hulp bij organisatie van de toernee, jongerenuitstap, busreizen,...
Ø  Eens een stoet begeleiden met de vendeliers en trommelaars
Ø  Heb je kennis en interesse om ons technisch of kostumeringsteam te versterken, bijvoorbeeld bij het optreden in CC De Werf ?
Ø  Hou je graag 'tklupken eens open op woensdag of vrijdag ?
Ø  Help je graag tijdens het restaurant, de quiz, ... ?
Ø  Heb je, heel breed bekeken, vaardigheden die je ten dienste wil stellen van Vredon ?
Ø  ...

Maar Vredon wil ook jou helpen. 
Heb je een idee, een plan, een voorstel ,... dat jij zou willen uitwerken maar vind je hiervoor de juiste mensen niet ?
Een fuif, fotoshoot, modeshow, film maken, wandeling, rommelmarkt, …  aarzel niet om ons te contacteren. Wij leggen jullie voorstellen dan voor op de eerstvolgende vergadering van de Dagelijkse Leiding. Indien je voorstel past in de filosofie van Vredon, helpen we je graag verder om hier een waar succes van te maken.  
Stuur je voorstel door op onderstaand mailadres of kom het bespreken met één van de leden van de Dagelijkse Leiding (namen vind je  vooraan in de Vredonpost vermeld). Je kan ook zeker iemand vinden tijdens de repetitietijden in ‘tklupken.
Laat er ons samen een succesverhaal van maken

De dagelijkse leiding