Repetities
Tournee
Jongerenuitstap
Home

Heb jij vrienden, vriendinnen, familie, buren, … die op zoek zijn naar een leuke en sportieve uitdaging? Met een passie voor dansen, vendelen of trommelen en veel talent voor plezier maken?
Breng ze gerust eens mee naar een VREDON-repetitie!

Wat, waar en wanneer? 

VENDELEN op WOENSDAG  

V1(1ste t/m 3de leerjaar)

V2.1 (4de t/m 5de jaar leerjaar)
V2.2 (5de leerjaar t/m 2de jaar secundair onderwijs)

V3.1 (3de jaar secundair onderwijs en ouder) 
V3.2 (3de jaar secundair onderwijs en ouder) 

18.30u – 19.30u

18.30u – 19.30u
19.30u - 20.30u

19.30u – 21.00u
20.30u – 22.00u

DANSEN op VRIJDAG  

A1 (1ste en 2de leerjaar)
A2 (3de en 4de leerjaar)
A3 (5de en 6de leerjaar)

B (1ste en 2de jaar secundair onderwijs)

C (3de jaar secundair onderwijs en ouder)

18.30u – 19.30u
18.30u – 19.30u
19.30u – 20.30u

19.30u – 21.00u

20.30u – 22.00u

DANSEN op ZATERDAG  

K (2de en 3de kleuterklas)

extra repetities (A - B - C - V - T)

10.00u – 11.00u

10.00u - 12.00u

SLAGWERK en PERCUSSIE op ZATERDAG  

T1 (beginners)
T2 (gevorderden)
T3 (gevorderden)

09.00u – 10.00u
10.00u – 11.00u
11.00u – 12.00u

De repetities gaan door in het sportcomplex van het VTI in Aalst (ingang via de parking op de Asserendries).

Ouders die tijdens de repetities in het VTI willen wachten op hun kindje(s) kunnen steeds terecht in 'tklupken.  Het is er gezelliger dan in de auto met draaiende motor, het is er droger dan in de regen én je kan er iets drinken waardoor je ook nog eens onze kas spijst.  De opbrengst gaat integraal naar de werking van de groep.
Leden die tijdens de repetities even pauze hebben, kunnen ook steeds in 'tklupken even "bekomen".  Je hoeft je natuurlijk niet verplicht te voelen om iets te consumeren maar denk er aan dat er geen drankjes toegelaten zijn in de turnzalen. Jullie kunnen er ook je gebruikersnaam en paswoord op onze vredon-inside laten instellen en je persoonlijk gegevens controleren (zie ook artikel Vredon-Inside). Vraag gewoon even naar Yorick of Patrice.
Gelieve GEEN gebruik te maken van de nooduitgangen in de turnzalen.  Deze deuren zijn omwille van hun functie makkelijk te openen, maar mogen absoluut niet als gewone in- of uitgang gebruikt worden.  De directie van het VTI ziet hier uiteraard streng op toe.

Wij vragen met aandrang dat alle leden van de V1, V2 en V3 zorgen voor aangepaste oefenkledij (bij voorkeur een training of loshangende kledij), maar zeker GEEN JEANSBROEK.
Schoenen zijn verboden in de turnzalen, kies voor turnpantoffels of sportschoenen.

-Het is niet toegelaten om dranken te verbruiken in de zalen of op de speelplaats. Iedereen kan hiervoor terecht in “tklupken”.
-Wie graag eens “tklupken” wil openhouden op woensdag of vrijdag tijdens de repetitietijden kan steeds contact nemen met iemand van de dagelijkse leiding. (in 'tklupken of info@vredon.be )
-Wie nog invulformulieren heeft m.b.t. korting van de mutualiteit kan terecht in “tklupken” bij Kris. Deze formulieren kunt u via het internet opzoeken en afdrukken. (Graag zoveel mogelijk info op voorhand invullen AUB)

Beste leden
Iedereen heeft een gebruikersnaam en wachtwoord voor onze ledensite “VredonInside”.(http://www.vredon-inside.be)
Via deze site kan je steeds je persoonsgegevens zoals mailadres, telefoonnummer, etc. nakijken.
Als iedereen hier even tijd voor vrij maakt zijn we zeker van een correct contactenbestand en ontvang je al het nieuws van onze groep. Indien er een aanpassing nodig is, mag je dit doorgeven via contact@vredon-inside.be.
Verder kan je er ook steeds je gepersonaliseerde Vredonkalender met alle activiteiten bekijken.
Mocht je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben of ben je je aanmeld-gegevens verloren stuur dan gerust een mailtje naar support@vredon-inside.be.

Tijdens een werkjaar vinden wij regelmatig voorwerpen, vooral kledingstukken waarvan de eigenaar niet te achterhalen is. We verzamelen deze voorwerpen in ‘tklupken. Wie iets kwijt is, kan gerust een kijkje komen nemen.
Tijdens de eerste repetities van september geven we nog een laatste kans om al deze voorwerpen van het voorbije werkjaar te bekijken en aan de rechtmatige eigenaar te bezorgen. Alles wat nadien niet opgehaald werd schenken we aan het goede doel. 

Binnen Vredon zorgen verschillende werkgroepen achter de schermen voor het organiseren van de dagelijkse werking en de vele neven-activiteiten.

Het zou fijn zijn mocht jij, met je talenten, hiervan deel willen uitmaken, geheel vrijblijvend en zoals het jou best past in je agenda.

Aan welke hulp denken we dan zoal :
Ø  Hulp bij organisatie van de toernee, jongerenuitstap, busreizen,...
Ø  Eens een stoet begeleiden met de vendeliers en trommelaars
Ø  Heb je kennis en interesse om ons technisch of kostumeringsteam te versterken, bijvoorbeeld bij het optreden in CC De Werf ?
Ø  Hou je graag 'tklupken eens open op woensdag of vrijdag ?
Ø  Help je graag tijdens het restaurant, de quiz, ... ?
Ø  Heb je, heel breed bekeken, vaardigheden die je ten dienste wil stellen van Vredon ?
Ø  ...

Maar Vredon wil ook jou helpen. 
Heb je een idee, een plan, een voorstel ,... dat jij zou willen uitwerken maar vind je hiervoor de juiste mensen niet ?
Een fuif, fotoshoot, modeshow, film maken, wandeling, rommelmarkt, …  aarzel niet om ons te contacteren. Wij leggen jullie voorstellen dan voor op de eerstvolgende vergadering van de Dagelijkse Leiding. Indien je voorstel past in de filosofie van Vredon, helpen we je graag verder om hier een waar succes van te maken.  
Stuur je voorstel door op onderstaand mailadres of kom het bespreken met één van de leden van de Dagelijkse Leiding (namen vind je  vooraan in de Vredonpost vermeld). Je kan ook zeker iemand vinden tijdens de repetitietijden in ‘tklupken.
Laat er ons samen een succesverhaal van maken

De dagelijkse leiding

Please publish modules in offcanvas position.