Tournee Frankrijk 2022

Beste Toernee-gangers,

De zomer komt eraan, tijd dus om op tournee te gaan !

We vertrekken op zaterdag 16 juli heel vroeg in de ochtend. Na een korte stop om ons lunchpakket op te eten ( zelf voorzien ! ) , komen we na de middag aan in Aubigny waar we zullen deelnemen aan het Frans-Schotse festival.
Al meer dan 30 jaar herinnert dit Frans-Schotse festival aan het historische verleden van de stad Aubigny door middel van shows, middeleeuwse markten, kampen, concerten, feesten, vuurwerk ...

 

Na het festival rijden we naar les Gîtes de La Chaume in Descartes, een gezellige verblijfplaats met zwembad, pingpongtafel, pétanquebaan, … allemaal samen in Franse stijl !

De volgende ochtend al zullen we optreden in ons dorpje Descartes en er de festiviteiten ter ere van de Franse Nationale feestdag bijwonen.

Een rustig maar goed gevuld programma zal onze week opvullen. De streek van de Loire is bekend om zijn prachtige kastelen, degustaties, natuur en zo veel meer !
Kajakken, proeven van chocolade, bezoeken aan middeleeuwse dorpjes en marktjes … zullen naast de optredens en filmopnames de week vullen.
Eens terug in onze Gîte staat het zwembad en BBQ klaar !

 

Terugkeer is voorzien op zaterdag 23 juli rond 20u00.

Elke dag wordt er ontbijt en avondeten voorzien.
Lunchen (een broodje, een stukje pizza …) doen we vijf keer in een dorpje. Hier zullen jullie vrij zijn om een snackje te eten op eigen kosten.
Omdat onze tournees altijd met alle maaltijden in begrepen zijn, passen we de deelnameprijs aan en verlagen we deze naar 550 € i.p.v. 600 €.

We vragen jullie de betaling in orde te brengen vóór 15 juni 2022.
Schrijf het bedrag van 550 € over op
VREDON SPEKAKELGROEP
BE17 3930 5705 8321
Vermelding “TOURNEE 2022 + NAAM EN VOORNAAM”

Veel succes met de examens en daarna kijken we uit naar een prachtige en plezante “ journée été “  !

Het tournee team