STEUN VREDON ONLINE

Klein-Logo_Webshop3.png

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Corona speelt ons allen reeds lang parten. Te lang ... en wie weet hoe lang nog...
We hadden de leden liever zien repeteren, jullie allen liever ontmoet in CC De Werf of op ons Vredon-restaurant....
We hadden stoeten willen lopen of optredens verzorgen....

Ondertussen lopen heel wat onkosten door maar bleven we niet bij de pakken zitten en gingen we op zoek naar alternatieven om onze werking financieel in stand te houden.
Daarom lanceren we vanaf vandaag, donderdag 26 november 2020, en niet toevallig net voor Black Friday, 2 initiatieven die we jullie aanbieden om onze groep te steunen.

1. De Vredon Webshop - https://shop.vredon.be/

Hier vinden jullie een aantal gadgets die jullie als eindejaarsgeschenk of gewoon als persoonlijk hebbedingetje kunnen bestellen.
We starten bescheiden, maar hopen het aanbod in de toekomst verder te kunnen uitbreiden.
Onze eigen, maar professioneel bereide, limoncello en de triple sec zijn inmiddels reeds wel gesmaakt !
Ga dus zeker een kijkje nemen indien je op zoek bent naar een origineel cadeau !

2. Trooper - zie ook deze https://post.vredon.be/

In deze bizarre tijden bestellen we allen massaal op de welbekende websites zoals Bol.com, Coulblue, Collect&Go, Decathlon, Krefel, Takeaway.com, Torfs of een van de meer dan 600 shops die op dit platform ingetekend hebben.
Bestel je al eens iets ? Denk dan even aan Vredon en ga eerst naar https://www.trooper.be/ . naar de website van je favoriete winkel.
Het is een kleine moeite en door “VREDON” aan te klikken als “vereniging die je wil steunen”, doe je de groep een grote financieel plezier !
Vanop Trooper kan je dan meteen verder klikken naar de website van je favoriete winkel.

We blijven hopen op een snelle hervatting van onze activiteiten en danken jullie ondertussen voor jullie niet aflatende steun

Het Vredon-Team


Trooper

trooper-logo-300x155.png

Beste Leden, ouders en sympathisanten,

Vredon maakt vanaf nu ook deel uit van Trooper !

Wat is dat, Trooper ?
Wel, dat is een platform dat opgericht werd om verenigingen zoals Vredon te steunen en het leuke is dat het jou en ons niets kost!
Neem maar eens een kijkje op https://www.trooper.be/ om te zien hoe het werkt.

Wat je kan doen voor Vredon is heel eenvooudig :
Wil je online iets kopen via een van de meer dan 600 gekende populaire webshops (o.a. Bol.com, Collect & Go, Collishop, Dreamland, Zeb, Torfs, JBC, Cool Blue, Lidl, Fun, Decathlon, ….), dan surf je gewoon eerst even naar https://www.trooper.be/ je zoekt naar Vredon, dan naar de webshop welke je wil gebruiken en je clickt op de link van die desbetreffende webshop.  Vanaf dan is het online winkelen zoals gewoonlijk met dat verschil dat een stukje van je aankoopwaarde naar Vredon gaat zonder dat jij iets meer hoeft te betalen. Zo simpel is het. Let wel even op, als je naar een andere webshop gaat, wel eerst nog even langs https://www.trooper.be/ passeren :-)

Zo, we hopen dat jullie vanaf nu hier volop gebruik van zullen maken om onze vereniging te steunen.
Alvast bedankt voor deze kleine moeite.

 

 

 

Welkom in 'tklupken

We verwelkomen u graag in tklupken tijdens de repetitietijden.
Tegen zeer democratische prijzen kunt u uw dorst lessen en een kleine honger stillen. U kunt er eveneens vergaderen, computeren, uw favoriete tv-programma bekijken of gewoonweg een gezellige babbel doen