Jongerenuitstap 2020 staat open voor alle leden

Beste Leden,

Zoals jullie ondertussen wel weten hebben we een aantal belangrijke activiteiten binnen Vredon moeten uitstellen. Niet in het minst onze jubileumviering in De Werf, de tournee naar Myanmar en de fuif waren belangrijke organisaties tijdens ons viering jaar.  We werken uiteraard naarstig verder op zoek naar alternatieven, maar ondertussen blijven er nog wel een aantal van onze activiteiten op de agenda staan.

Zo ook onze jongerenuitstap voorzien van 17 t.e.m. 21 augustus in Leisele.
Uiteraard zijn we op dit ogenblik nog niet 100% zeker of deze uitstap kan doorgaan. Dat is namelijk afhankelijk van de beslissingen die van hogerhand genomen worden.

Wel willen we nu reeds de inschrijvingen starten zodat we een duidelijk beeld krijgen van het aantal deelnemers en met onze voorbereidingen kunnen beginnen.

Gezien de omstandigheden hebben we gekozen om onze jongerenuitstap ook open te zetten voor onze oudere leden.
Let wel:
 Voor eind april hebben leden tot en met het derde middelbaar voorrang, nadien kunnen ook oudere leden en eventueel broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes inschrijven.  De plaatsen worden dan toegekend in volgorde van inschrijven.

Meer info kunnen jullie vinden op elders op onze Vredonpost site : https://post.vredon.be/index.php/nevenactiviteiten/jongerenuitstap/195-jongerenuitstap-2020

De begeleidingsploeg