Overlijdens

Tot ons grote spijt melden wij u het overlijden van volgende personen die op een of andere manier een band hebben met de groep.  Wij bieden de familie en nabestaanden ons medeleven en steun aan.


Op woensdag 13 oktober 2021 overleed Marleen Van Broeck, oma van Silke de Wolf (oud lid)


Op donderdag 3 december 2020 overleed Pierre Van Assche, oud-lid van Vredon, echtgenoot van Lies Thijsen (oud-lid) en papa van Els, Ria en Lieve (oud-leden)


Op maandag 16 november 2020 overleed Mieke Arnouts, mama van Dirk Laureys (ondervoorzitter) en grootmoeder van Dries Laureys (Lesgever) en Kaat Laureys (Lid).


Op zondag 26 april 2020 overleed Anny Podevyn, mama van Erwin De Troyer (lid dagelijkse leiding en lesgever).


Op zondag 19 april 2020 overleed Hedwige Schouppe, mama van Christel De Marie (medewerkster), schoonmoeder van Wilfried Vercammen (Medewerker) en grootmoeder van Yorrick Vercammen (Lid)


Op donderdag 5 maart 2020 overleed Lucie De Saedeleer, mama van Joris Janseger (ex-lid en lesgever), schoonmoeder van Marjan De Moor (Lid dagelijkse leiding) en grootmoeder van Pieter, Tine en Brecht Jansegers (Leden).


Op dinsdag 20 augustus 2019 overleed Freddy Van Biesen, papa van Gino Van Biesen (medewerker) en schoonvader van Linda Sarens (Lid dagelijkse leiding) en grootvader van Katrien (ex-Lid) en Lien (ex-Lid)