Woordje van ... onze voorzitter

Beste Vredonleden, ouders en sympathisanten,

Het nieuwe jaar is een feit, 2015 is begonnen, we wensen jullie dan ook namens het voltallige bestuur "een vreugdevol nieuwjaar” !

2014 was voor Vredon een jaar boordevol activiteiten. We zijn ook fier dat we alle leden een fantastiche hobby hebben gegeven.
De vele optredens, het restaurant, ons toonmoment, Macedonië en weekje in de ban van “The Flintstones” en ga zo maar door…we blijven niet stil staan.
Bedankt iedereen voor het welslagen van het voorbije werkjaar.

Maar er komt meer …!

Onze goede Vredon-voornemens staan al klaar. We bereiden met een team aan een fantastisch nieuwjaar voor … VREDON 35 JAAR JONG.
We hopen deze agenda zeker met jou te kunnen delen, voor elk wat wils.

We starten op 25 januari op de Grote Markt van Aalst. We nodigen alle leden, groot en klein, uit om samen te poseren op een reusachtige groepsfoto.
De hersenen spoelen doen we op 21 maart op de jaarlijkse Vredon-quiz, iedereen kan meedoen, breng gerust vrienden en familie mee.
X-plore, het nieuwe totaalspektakel van Vredon is in de maak en brengen we met alle leden op 8 en 9 mei in het Cultureel Centrum "De Werf” te Aalst.
Als de eerste zonnestralen verschijnen, staan de jaarlijkse tournee’s op het programma, zowel de oudere als jongere groepen gaan op stap !
Als we dit aanvullen met de vele optredens, stoeten en repetitietijden is 2015 nu al een goed gevuld jaar.

Hou alle activiteiten in de gaten via de weldra vernieuwde Vredon site “www.vredon.be"

We maken van 2015 een heus Vredon 35 jaar.

Kris De Moor