Werkweek Hoge Rielen

VOLZET

Beste leden,

We kijken ongetwijfeld met z’n allen uit naar een toekomst waar we opnieuw kunnen repeteren, optreden, op tournee gaan,… Daarom plannen we deze zomer een mooi alternatief om naar uit te kijken! Van maandag 26 tot vrijdag 30 juli houden we een heuse werk-, film- en ontspanningsweek in eigen land.

Op maandag en dinsdagvoormiddag blijven we nog even in onze thuisbasis het VTI waar er repetities op het programma staan. Vanaf dinsdagnamiddag trekken we naar het domein De Hoge Rielen, in de kempen, waar we zullen verblijven in ‘Hostel Wadi’, een uniek architecturaal gebouw voorzien van alle comfort. Hier zullen we tot vrijdag verblijven. Ter plaatse plannen we filmopnames op verschillende plaatsen op het domein waaronder het hostel zelf. Naast de opnames is er ook veel tijd voor ontspanning, kampvuur, BBQ, een duikje in de zwemvijver,…

Praktisch:
Maandag: Repetities in het VTI, s’avonds een activiteit in Aalst. Thuis slapen.
Dinsdag: Repetities in het VTI, vertrek naar De Hoge Rielen, overnachting in Hostel Wadi.
Woensdag: Filmopnames en activiteiten in De Hoge Rielen, overnachting in Hostel Wadi.
Donderdag: Filmopnames en activiteiten in De Hoge Rielen, overnachting in Hostel Wadi.
Vrijdag: Filmopnames en activiteiten in De Hoge Rielen, terug in Aalst tegen de avond.

Opgelet: wie mee gaat naar De Hoge Rielen, wordt ook verwacht op de repetities van maandag en dinsdag. Deze repetities staan namelijk in kader van de filmopnames (en ons optreden in CC De Werf).

Kostprijs: €150
Inbegrepen: Alle maaltijden incl. water (behalve lunchpakket op maandag en dinsdag) tot vrijdagnamiddag, overnachtingen van dinsdag tot vrijdag, vervoer heen en terug, (externe) activiteiten.
Niet inbegrepen: drankjes, zakgeld,…

Inschrijven: Inschrijvingen afgesloten

Wat met Covid-19?
We kozen bewust een accommodatie met kleine kamers met eigen sanitair. We zullen net zoals vorige zomer de eventuele maatregelen moeten afwachten. Vorige zomer hebben we als groep alleszins bewezen dat we een veilige week kunnen organiseren.
Indien deze week niet door kan gaan omwv de coronamaatregel, zal het bedrag integraal teruggestort worden.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@vredon.be

Met Vriendelijke Groeten,
Het bestuur