Tournee Vecmont 2020

VOLZET !

Beste Leden

Myanmar kunnen we jullie dit jaar niet laten beleven, maar het alternatief is, op zijn zachtst uitgedrukt, zeker evenwaardig, mooi en spectaculair: we gaan naar de Ardennen!!

De Belgische dan nog wel, en meer bepaald naar De Pastorie in Vecmont.

Wanneer: vertrek na het werkweekend in Dworp op zondag 19 juli, late namiddag.  We zijn terug in Aalst op vrijdag 24 jul, late namiddag.

Wat: een weekje vakantie, avontuur, cullinaire geneugten, vriendschap en zottigheden...  Eigenlijk dus zoals op een échte tournee!

Hoeveel kost het: 250 €.  (*)

                Inbegrepen: vervoer, verblijf, alle maaltijden (en standaard dranken tijdens de maaltijden), uitstappen en activiteiten.

                Niet inbegrepen: persoonlijk “verteer”

Wat met covid-19?

Goeie vraag en het is sowieso wachten tot ten minste 8 juni wanneer de regering verdere informatie zal geven omtrent het al dan niet toestaan van “jeugdkampen” in juli en augustus.

Wij hopen alvast dat het WEL kan/mag doorgaan maar zullen ons ook voorbereiden en de nodige veiligheidsmaatregelen nemen.  We denken o.a. aan:

-          Als je iets wil drinken in de Pastorie, werken we met een drankkaart en niet met cash geld

-          We zorgen voor handhygiëne (voldoende handen wassen, ontsmettingsgel)

-          We doen beroep op de handdoekservice van de Pastorie op de kamers.  Eigen handdoeken dienen enkel voor de buitenhuis-activiteiten zwemmen, bootje varen, ...)

HOE INSCHRIJVEN?

Graag inschrijven via deze link, uiterlijk tegen vrijdag 8 mei (*): 

·         https://forms.gle/dicY2uumCoaoWYGy5 (Voorlopig enkel voor tournee deelnemers)

Informatie omtrent betaling volgt later.

We maken er in elk geval een paar dagen een toffe en relax-vakantie van onder vrienden.  Het programma ziet er veelbelovend uit, dus twijfel niet en schrijf je in!

Weet dat, indien dit “jeugdkamp” toch niet zou kunnen doorgaan omwille van de opgelegde beperkende maatregelen vanuit de overheid, het inschrijvingsgeld integraal zal worden terugbetaald.

Veel succes met de laatste weken van dit vreemde schooljaar en met de examens die voor de deur staan.

VREDON-groetjes, voorlopig nog steeds vanuit ons kot

Het Tournee Team

(*) Indien gedwongen afgelastingen van toepassing zijn door overmacht zullen de reservaties kosteloos geannuleerd worden. Vredon volgt hiervoor de regionale en nationale maatregelen die kunnen ingeroepen worden. De actuele informatie zal verspreid worden via onze sociale media, Email, website en facebook.